ქათმის კესადია

ქათმის კესადია

ქათმის კესადია

მექსიკური კესადილას რეცეპტი ბიუ ბიუს ნედლი ქათმთის ხორცის გამოყენებით

ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე

ტორტილა (სიმინდის ან ფქვილის), რეცეპტში გამოყენებულია ქართული ლავაში

წითელი ბულგარული

მწვანე ბულგარული

ხახვი

წიწაკა

ყველი გაუდა

ქათმის მარინადისთვის დაგჭირდებათ:

მარილი

წიწაკა

პაპრიკა

ნახეთ ასევე

ხრაშუნა ქათმის ფრთები

ხრაშუნა ქათმის ფრთები

ჯანსაღი და გემრიელი ხემსის მომზადებას თუ ფიქრობ დღევანდელი დღისთვის, დაუვიწყარ თამაშს ცხელ-ცხელი ხრაშუნა ქათმის ფრთები განსაკუთრებულად უხდება

მოსამზადებლად დაგვჭირდება:

1 კგ ქათმის ფრთები

200-300 გრ. პანკო ( ან სხვა საფანელი )

3 კვერცხი

მარილი

პაპრიკა

წიწაკა

500 მლ. ზეთი

მომზადების წესი:

გავთქვიფოთ კვერცხი მარილთან ერთად,

პანკოს საფანელს დავუმატოთ სანელებლები და გადავურიოთ.

ზეთი ჩავასხათ ქვაბში და დავდგათ ქურაზე საშუალო ცეცხლზე.

ფრთები რიგრიგობით ამოვავლოთ კვერცხსა და საფანელში და მოვათავსოთ ადუღებულ ზეთში, შევწვათ 4-4 წუთით ორივე მხრიდან.

გემრიელად მიირთვით!

ვრცლად